Sunday 25 February 2018

Simen Mayat Kekasih Dalam Tab Mandi.

Tags


Seorang wanita yang merupakan pekerja pusat karaoke ditemui mati, dipercayai diper#kosa dan dibunuh oleh kekasihnya sendiri sebelum mayatnya di simen dalam tab mandi dalam kejadian yang berlaku pada Jumaat lalu di Desa Puguh, Jawa Tengah.

Menurut sumber berita, pihak polis yang menyedari keberadaan mayat wanita malang yang dikenali sebagai Fitri itu, bermula dari rumah suspek yang di periksa bagi mencari barang bukti atas satu kes rompakan.

Melihat tompokan simen yang mencurigakan di dalam tab mandi, pihak polis membongkarnya untuk tujuan mencari barang bukti, namun situasi menjadi kecoh apabila pihak polis menemukan mayat seorang wanita separuh bo#gel di simen dalam tab mandi berkenaan.

Polres Kendal Ajun Komisaris Polisi (AKP) Aris Munandar mengatakan, mayat dipercayai dibunuh sejak seminggu lalu sebelum mayatnya di simen dalam tab mandi rumah suspek.

"Selama seminggu ini pihak keluarga mangsa itu juga cuba menghubunginya namun gagal, kami juga menerima laporan atas kehilangan mangsa," katanya.

Sementara itu menurut jiran suspek, dia melihat suspek membawa kekasihnya itu pada malam Jumaat lalu ke dalam rumah, dan tidak pernah dilihat sejak daripada itu.

Sehingga kini pihak polis masih lagi melakukan siasatan lanjut bagi mengetahui motif pembunuhan, sementara mayat mangsa di bawa ke hospital Bhayangkara Semarang untuk di bedah siasat.

Sumber

Artikel Terkait

Content Champion at Media Comel Berhad.


EmoticonEmoticon