Sunday, 14 January 2018

Tiga Gadis Buat Laporan Polis Selepas Terkejut Dada Dipenuhi 'Cecair Putih' Semasa Tidur.

Tags


KAJANG: Tiga orang wanita yang mendakwa telah menjadi mangsa r0g0l di sebuah rumah di Taman Penaga, mencetuskan tanda tanya berikutan berlaku tanpa disedari mangsa yang tidur.

Difahamkan, ketiga-tiga mangsa yang terjaga kira-kira jam 8 pagi terkejut apabila mendapati diri mereka dalam keadaan b0gel manakala dada dipenuhi cecair pekat keputihan dipercayai air mani.

Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Ab Rashid Ab Wahab berkata, dua daripada mangsa yang berusia 20-an dikatakan tinggal bersendirian di rumah berkenaan dan tidak bertemu sesiapa malam sebelum kejadian.

“Mangsa sendiri tidak tahu punca ditinggalkan dalam keadaan b0gel begitu kerana pada malam kejadian, mereka mendakwa terus pulang ke rumah selepas tamat bekerja,” katanya.

Katanya lagi, mangsa memberitahu ketika terjaga, seluruh badan terasa sakit dan keletihan selain sakit kepala menyebabkannya terus ke klinik berhampiran mendapatkan rawatan.

Statistik kes r0g0l di seluruh negara menunjukkan seramai 16,287 remaja dan wanita menjadi mangsa r0g0l sejak tahun 2010 hingga 2016.

Menurut Pengarah Bahagian Siasatan Seksual, Wanita, Kanak-Kanak(D11) Jabatan Siasatan Jenayah, Bukit Aman, Asisten Komisioner Ong Chin Lan, daripada jumlah tersebut, 80 peratus mangsa r0g0l tersebut dir0g0l oleh orang yang dikenalinya.

Loading...

Artikel Terkait

Content Champion at Media Comel Berhad.


EmoticonEmoticon